close

Contact rapid

Ecografe pentru uz uman si ecografe pentru uz veterinar | 4Med Aparatura Medicala este furnizor de ecografe pentru uz uman si ecografe pentru uz veterinar. Ecografe Doppler. - Adresa
B-dul Alexandru Vlahuta Nr.10, Brasov
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Ecografe si aparatura medicala

  Despre noi

  Furnizam in Romania ecografe si aparatura medicala pentru imagistica cu performante inalte si aliniata cu ultimele inovatii in domeniu.

  Solutii medicale performante

  4Med Aparatura Medicala

  De peste 10 ani dotam clinicile si spitalele din Romania cu aparatura medicala performanta. Comercializam atat aparatura medicala pentru uz uman cat si aparatura medicala pentru uz veterinar, gama noastra de ecografe fiind un reper de calitate in imagistica si diagnostic.

  Comercializam ecografe pentru investigatii generale, cardiologie, endocrinologie, neurologie, obstretica-ginecologie, urologie si pediatrie. Ne mandrim cu calitatea buna a imaginilor si cu aplicatiile multiple ale ecografelor cu care modernizam clinicile, spitalele si cabinetele medicale din tara.

   

  Sanatatea pe primul loc!

  Ecografe la preturi accesibile

  Punem sanatatea pe primul loc si ne unim eforturile pentru a aduce pe piata romaneasca ecografe si aparatura medicala calitativa la preturi accesibile. Adaptam produsele la cerintele personalului medical si sunte fericiti sa utilam clinicie si spitalele cu aparatura de imagistica inovativa.

  Ecografele pentru uz uman cat si cele de uz veterinar befeciciaza de suportul nostru profesionist, tehnicienii nostri fiind pregatiti cu solutii optime pentru instalare, utilizare si upgrade.

  Ecografe performante, preturi accesibile si servicii incluse

  Gama noastra de produse cuprinde: ecografe ultraportabile, ecografe doppler, ecografe 4D, ecografe alb negru, ecografe veterinare doppler, ecografe veterinare alb negru, ecografe doppler ocazie, ecografe alb negru ocazie, carucioare ecograf, sonde ecografe, videoprintere ecografe, hartie videoprinter si geluri ecograf.

  Stim ca achizitionarea unui ecograf perfomant la un pret foarte bun poate fi o provocare, tocmai de aceea in serviciile noastre am inclus si partea de consultanta si suport tehnic. Ne dezvoltam si crestem odata cu clientii nostri si necesitatea de a sustine serviciile medicale cu apratura fiabila, noninvaziva si cu timp redus de diagnosticare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles